Perfect Vision 10

In de eyeLine online publiceren we de mening en ervaringen van onze klanten en medewerkers. Hieronder staat het verhaal van Gerard Bugel.

Klik hier om het origineel te lezen.


"Binnen Oogheelkundig Medisch Centrum Noord-Groningen hebben we alle oogzorg onder één dak. Naast de optiekzaak, waar ik werk, hebben we een grote contactlenzenpraktijk. Daarnaast bied ons centrum  reguliere oogheelkunde en refractie chirurgie aan. Bijzonder te noemen is dat wij gelieerd zijn aan Opthec het laberatorium tegenover ons centrum waar we onze eigen implantlenzen laten maken.

Het is een jonge club mensen. Ons concept is vrij uniek in Nederland, om een oogheelkundig centrum te hebben waar alles onder één dak zit. Oogartsen, Optometristen, orthoptisten,  contactlensspecialisten en opticiens kunnen ervaringen met elkaar uitwisselen en met elkaar delen. Zij zien veel van de brillen en lenzen en wij van de oogheelkunde. Door deze unieke samenwerking kunnen we specifieke problemen snel bespreken met de oogartsen en optometristen van OMC Noord. Mocht daartoe aanleiding zijn, dan kan op elk moment van de dag om advies worden gevraagd.

Onze patiënten en klanten komen uit heel Nederland, maar we richten ons met name op de regio Groningen.  We zijn bekend geworden door de Implantlens, ontwikkeld door professor dokter Worst. Er zijn voor mensen die van hun bril af willen twee opties: Een ooglaserbehandeling of een Implantlens. De Implantlens is een klein lensje dat met een chirurgische ingreep achter het hoornvlies wordt aangebracht. Het is een unieke aanpak.

Net als in de rest van Nederland zitten we middenin de vergrijzing. Heel veel klanten hebben multifocale glazen nodig Voor ons is het dan erg prettig als we een product kunnen vinden dat werkt, waar mensen direct enthousiast over zijn. We kwamen enige tijd geleden in aanraking met de Autograph Plus, waar onze klanten heel enthousiast over waren. We hebben veel minder gewenningsklachten dankzij dit glas. De eerste keer dat ik het gebruikte was bij een klant die heel vaak de neiging had om zijn bril af te zetten. Hij deed hem alleen op tijdens het lezen. Met dit nieuwe glas was dat toch heel anders. Op de één of andere manier zit er minder vertekening in, wat voor mensen véél prettiger aanvoelt. 

En zo zijn er meer kleinere voorbeelden van mensen die nooit echt tevreden waren met hun multifocale bril, tot ze Autograph Plus glazen kregen. We vonden het heel bijzonder dat mensen meteen enthousiast werden van de glazen, het keek immers meteen goed. We besloten er meer mee te gaan werken en de glazen uit te testen om te zien of deze reacties vaker voor kwamen, en dat was het geval. Dat gaf een stukje geruststelling.

We gebruikten Shamir wel, maar niet voor de Autograph Plus. Nu doen we dat volop. Mede ook omdat het een fijn bedrijf is. Er werken fijne mensen, de lijntjes zijn kort. We krijgen een goede ondersteuning. Wat we ook als prettig ervaren is dat als er iets terug gestuurd wordt vanuit ons, we meteen een bevestiging krijgen dat ons pakket is binnen gekomen. Die afhandeling is opvallend, dat hebben we nog niet bij andere leveranciers gezien. Echt een pluspunt.”


© 2011 Shamir Optical Industry Ltd. | Web design: studio3 | Developmant: Joomi