XTRActive introductie

GO XTRA DARK

De nieuwe Transitions Xtractive brillenglazen zijn de donkerste meekleurende brillenglazen ooit ontwikkeld. Bij 23°C bereiken ze 90% tint zoals klassieke zonnebrilglazen. Ze kleuren sneller op zelfs bij hogere temperaturen: 80% tint bij 35°C.Ongeacht de weersomstandigheden en de temperatuur buitenshuis garanderen Transitions Xtractive brillenglazen u een optimaal visueel comfort en een buitengewone bescherming tegen zonschittering.

Zelfs in de auto

De nieuwe Transitions Xtractive brillenglazen zijn de eerste heldere brillenglazen die opkleuren achter de voorruit van de auto. Ze reageren zowel op UV straling als zichtbaar licht en bereiken een aangename en comfortabele tint tijdens het rijden, tot 50% bij 27°C*. Dragers zullen de veelzijdigheid t.o.v. traditionele heldere glazen naar waarde weten te schatten.


De ideale oplossing

Transitions Xtractive brillenglazen zijn de ideale oplossing voor actieve, dynamische en moderne brildragers die hun professionele activiteiten of hobby’s vaak buitenshuis beoefenen. Ze werden speciaal ontwikkeld voor brildragers die vaak buiten vertoeven en graag leven of reizen naar zonnige
regio’s alsook veel tijd doorbrengen achter het stuur. De lichte tint binnenshuis verbetert visueel comfort op elk moment van de dag.

De voordelen op een rij

Hieronder vindt u in een opsomming de voordelen van de nieuwe Transitions Xtractive brillenglazen:
+ Transitions Xtractive brillenglazen zijn nieuwe meekleurende Transitions brillenglazen welke donkerder worden buiten.
+ Ze kleuren sterker en intenser op buiten door de zon en kleuren ook licht op in de wagen voor een optimaal visueel comfort.
+ Zoals alle Transitions brillenglazen blokkeren Transitions Xtractive brillenglazen 100% van de schadelijke UV straling waardoor ze uw ogen beschermen.

 

© 2011 Shamir Optical Industry Ltd. | Web design: studio3 | Developmant: Joomi